DRF

Subscribe to DRF feed
Vision: Dansk Ride Forbund er en moderne og professionel fritids- og idrætsorganisation i særklasse. Vi udfordrer og udvikler årtusinders traditioner og færdigheder i samspillet mellem hest og menneske. Sikkerhed først Passion - heste som livsstil Harmoni - mellem heste, mennesker og natur Hæderlighed Dygtiggørelse
Opdateret: 36 sekunder siden

Landshold udtaget til Nations Cups - oversigt

4 timer 8 minutter siden
Stævnesæsonen er for alvor skudt i gang, og de første Nations Cups er allerede i gang. Her følger en oversigt over de landshold (senior og ungdom), der er udtaget til de kommende Nations Cups i både spring og dressur.

Ungdomslandshold udtaget til Nations Cup i spring

24. april 2019 - 13:53
Landstræner Bo K. Møller har udtaget følgende juniorer og young riders til Nations Cup i Lamprechtshausen i Østrig den 16. - 19. maj. Tillykke til jer alle.

Ryttere til start ved internationale stævner

24. april 2019 - 12:45
Udendørssæsonen står for døren, og i denne weekend sender vi ryttere på banen i Norge, Belgien og Tyskland samt militaryryttere i terrænet i Tyskland og Polen.

Pararyttere på jagt efter billetter til Tokyo 2020

23. april 2019 - 14:13
Ryttere på det danske bruttohold i paradressur er denne weekend i Belgien, nærmere bestemt i Waregem den 26-28/4. Her gælder det om at ride værdifulde point hjem til verdensranglisten for hold i paradressur, som er afgørende for kvalifikationen til PL Tokyo 2020. Rytterne rider også efter en kvalifikation til EM i Rotterdam i august i år, så der er garanteret spænding og god ridning i weekenden.

Stor tilslutning med 20 hold tilmeldt i Walber og Stutteri Ask Cup

17. april 2019 - 13:48
Det nye tiltag Walber og Stutteri Ask Cup er blevet taget rigtig godt imod af rytterne. Hele 20 hold, fordelt på 17 klubber og bestående af i alt 153 ryttere, er tilmeldt turneringen, som kvalificerer til finalen og dermed årets Agria DRF Mesterskab i springning for klubhold. Turneringen afvikles ved fire kvalifikationer i løbet af forår og sommer og de otte hold, der samler flest point i kvalifikationerne mødes i finalen, der afvikles hos Riders Cup d. 18. - 21. juli.

Landshold udtaget til Nations Cup ved Equitour Aalborg i Uggerhalne

17. april 2019 - 11:17
Landstræner Nathalie zu Sayn Wittgenstein og holdleder Helle Krasnik Trolle har udtaget de fire ryttere, der skal ride for Danmark ved Nations Cuppen i Uggerhalne ved Equitour Aalborg den 23. - 26. maj. Tillykke til Daniel Bachmann Andersen/Blue Hors Olymbrio, Cathrine Dufour/Bohemian, Agnete Kirk Thinggaard/Jojo AZ og Carina Cassøe Krüth/May-Day Graftebjerg.

Ryttere til start ved internationale stævner

16. april 2019 - 22:05
Belgien er et populært rejsemål i påsken, hvor både danske dressur- og springryttere er at finde. Derudover har vi springryttere til start i Tyskland, USA, Italien og Spanien, mens militaryrytterne drager mod Holland.

Kom til banetræning med landstrænerteamet på Equitour Stadionet

15. april 2019 - 16:02
Mandag d. 29. april er der mulighed for at ride banetræning på det flotte stadion hos Helgstrand Academy – samme plads som Equitour Aalborg stævnet afvikles på. Landstrænerteamet forestår træningen, hvor der vil blive fælles banegennemgang samt kommentarer til alle ekvipager efter end ridt. Banebygger er Bo Bak Andersen. Der kan trænes på 115 eller 125 cm, og det er med start kl. 16:00

Der er pr. dags dato justeret i Fælles Bestemmelser

15. april 2019 - 9:42
Der er i dag udgivet en opdateret version af reglementets fælles bestemmelser. Primært er der justeret i afsnittet omkring ponymåling – pkt. 17.

Invitation til info møde om LandsDelsDagene og Landsskuet i Herning for alle hesteinteresserede

12. april 2019 - 12:21
Anden påskedag, mandag d. 22. april indbyder Dansk Ride Forbund Landsskuet alle, der har lyst til et info-møde om LandsDelsDage, Landsskuet og DRF.

Afdeling Sport

12. april 2019 - 11:39

Ryttere til start ved internationale stævner

10. april 2019 - 10:25
De danske springryttere er i den kommende weekend repræsenteret på springbaner i Spanien, Mexico, Belgien og Holland, mens dressurrytterne, igen i år, møder talstærkt op til det hollandske stævne Zeeland Outdoor.

To nye udvalgsmedlemmer og re-konstitueret bestyrelse

9. april 2019 - 12:34
I forbindelse med weekendens repræsentantskabsmøde holdt bestyrelsen møde, hvor de godkendte to nye bestyrelsesmedlemmer. Velkommen til Sabina Kjær Christensen i distanceudvalget og til Cecilie Skrædderdal Andersen i militaryudvalget. I weekenden konstituerede bestyrelsen sig også på ny – uden ændringer med undtagelse af vores nye 2. suppleant, Tina Callesen.

Distanceudvalget

9. april 2019 - 10:42

Propositionerne for Equitour DM 2019 og Equitour DM C-stævnet er klar

9. april 2019 - 8:26
Nu kan du melde til stævnerne Equitour DM 2019 og Equitour DM C-stævne med bl.a. Dressurens Venner Cup og Topponyer Stil Cup.

Zilco ny sponsor til LB og LA distance cups

9. april 2019 - 8:12
Der er lækre trenser, tøjler og fortøj på højkant i årets LB og LA distance cups, sponsoreret af Zilco. De to cups afvikles ved hver fire stævner i løbet af sæsonen, hvor rytterne samler point.

Repræsentantskabsmøde 2019

6. april 2019 - 20:26
I en tætpakket sal kunne Formand Ulf Helgstrand lørdag eftermiddag byde velkommen til Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde på Comwell i Korsør. Mødet forløb planmæssigt med god spørgelyst og genvalg til alle opstillede kandidater. Der blev endeligt optaget fem nye klubber, uddelt fem ærestegn, og der blev også tid til et spændende oplæg undervejs med DIF-konsulent Pernille Løvengreen, der på baggrund af dette faciliterede en konstruktiv diskussion med baggrund i forslaget stillet af DIF’s bestyrelse, om at fjerne 70 års reglen for alle demokratisk valgte og i stedet indføre en tidsbegrænset funktionsperiode.

Uddeling af ærestegn

6. april 2019 - 19:48
Et fast punkt på repræsentantskabsmødet er uddelingen af ærestegn til profiler, der har gjort en helt særlig indsats for dansk ridesport. Ærestegn uddeles på baggrund af indkomne indstillinger, og i år var der fem modtagere: Finn Larsen, Jimmy Mogensen, Anne Lükten, Bjarne Nielsen og Thomas Vogt Hansen.

Tillykke til vinderne af årets Klubpriser

6. april 2019 - 18:11
I vanlig stil blev der til årets repræsentantskabsmøde uddelt fire klubpriser. Bestyrelsesmedlem Lisbet Seierskilde uddelte priserne, hvor prisen som Årets Ungdomsleder gik til Maria Jacqueline Wessbjerg Jensen (Kjellerup Sportsrideklub). Sasha Bech Petersen fra Klimagårdens Rideklub vandt prisen som Årets Ildsjæl. Det blev Trine Henriksen fra Han Herreds Hestesportsklub, der løb med prisen som årets Klubleder, og frivillighedsprisen gik til Brande Sportsrideklub. Udover æren modtog alle prismodtagere også 5.000 kr.

Formiddagens oplæg ved årets repræsentantskabsmøde

6. april 2019 - 14:56
Traditionen tro bød formiddagen i forbindelse med årets repræsentantskabsmøde på en række spændende oplæg. I år var foredragsholderne Aalestrup Heste og Rideklub, der fortalte om hvordan samarbejde giver nye elever i elevskolen. Samarbejde var også på programmet i dagens andet oplæg ved Vemmelev Rideklub og Odsherrede Rideklub, der i fællesskab præsenterede et oplæg om Klubsamarbejde om events. Chefkonsulent i Dansk Ride Forbund, Anja Heinsen, fremlagde DRF’s strategispor og arbejdet omkring disse, og Jørgen Kold fra SEGES sluttede formiddagen af med et tankevækkende oplæg om aktuelle udfordringer for hestehold.

Sider