DRF

Subscribe to DRF feed
Vision: Dansk Ride Forbund er en moderne og professionel fritids- og idrætsorganisation i særklasse. Vi udfordrer og udvikler årtusinders traditioner og færdigheder i samspillet mellem hest og menneske. Sikkerhed først Passion - heste som livsstil Harmoni - mellem heste, mennesker og natur Hæderlighed Dygtiggørelse
Opdateret: 1 time 54 minutter siden

DIF-portræt af DRF’s Anne-Mette Binder: Ny kvinde i bestyrelsesstolen

25. juni 2019 - 13:41
Det er knapt to måneder siden, at DRF’s næstformand fik en plads ved bordet i DIF’s bestyrelse, men forbundet har allerede haft Anne-Mette i tale, og det er der kommet et fint portræt ud af.

Sommer, sol og stævnesæson

20. juni 2019 - 12:47
Forventningsfulde ekvipager landet over gæster i øjeblikket stævnepladserne i stor stil, og hvilken bedre måde at nyde det fantastiske sommervejr på end ude på stævnebanerne sammen med vores firbenede venner! Har du planer om at starte stævner i løbet af sommeren? Så husk at indløse din rytterlicens i god tid, så du hurtigt og nemt kan melde dig til!

Nu hædres ’Årets Klub’ i DRF

20. juni 2019 - 11:28
2020 bliver året, hvor Dansk Ride Forbund for første gang uddeler den store klubpris ’Årets Klub’. Prisen afløser de fire tidligere klubpriser og skal være med til at sætte fokus på de klubber, der gør en særlig indsats, og som kan være en inspirationskilde for andre.

Administrationen lukker kl. 14.00 onsdag den 19. juni

19. juni 2019 - 13:56
Administrationen lukker kl. 14.00 onsdag den 19. juni, men vi er selvfølgelig klar igen ved telefonerne i morgen tidlig kl. 8.00

Ungdomslandshold udtaget til EM i spring i Holland

18. juni 2019 - 15:19
Landstræner Bo K. Møller har udtaget følgende juniorer og young riders til EM i Rotterdam fra den 19.-25. august. Stort tillykke til jer alle!

Ungdomslandshold udtaget til NM i spring

18. juni 2019 - 15:01
Landstræner Bo K. Møller har udtaget følgende juniorer og young riders til Agria NBC på Vilhelmsborg. Stort tillykke til jer alle!

Ryttere udtaget til NM i spring for seniorer

18. juni 2019 - 11:09
Landstræner Bo K. Møller har nu udtaget de ryttere, der skal springe for Danmark i seniormesterskabet ved Agria NBC Vilhelmsborg fra 26.-30. juni. Da der ikke afholdes et særskilt mesterskab for U25 ved NM, er det en overvejende ung trup, der stiller til start i seniorklassen. Stort tillykke til jer alle!

Foreløbige udtagelser af pony-dressurryttere til Nordisk Mesterskab og EM

17. juni 2019 - 17:04
Landstræner Jette Nevermann og holdleder Rigmor Kristensen har udtaget følgende ryttere til Nordisk Mesterskab på Vilhelmsborg den 26.-30. juni. Efter Future Champions-stævnet i Hagen weekenden er tre ryttere desuden foreløbigt udtaget til EM i Polen i august. Stort tillykke til jer alle!

Sportsrideklubben Thisted er videre til finalen i Dressurens Venner Cup

17. juni 2019 - 15:43
Det blev holdet fra Sportsrideklubben Thisted, der løb med sejren i weekendens afdeling af Dressurens Venner Cup i Skive Rideklub. Holdet er dermed kvalificeret til finalen, der løber af stablen i Sportsrideklubben Vallensbæk til september.

Bruttotrup til EM i dressur for U25 og ekvipager til Falsterbo Horseshow

17. juni 2019 - 15:20
Landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein og holdledere Helle Krasnik Trolle og Mette Müller har udtaget følgende ekvipager i en bruttotrup til EM for U25. De endelige pladser samt reserver udtages umiddelbart efter Nordisk Mesterskab. Samtidig er der sat navne på de to ekvipager, der skal til start til Falsterbo Horseshow. Stort tillykke til jer alle!

Yderligere fire pony- og children-ryttere udtaget til NM i springning

17. juni 2019 - 12:55
Landstræner i springning for pony- og children, Lars Trier Kjøller, har nu sat navne på de sidste fire pony- og children-ryttere, der skal repræsentere Danmark ved årets NM på Vilhelmsborg ved Århus. Stort tillykke til Nicoline Dresler, Josefine Sandgård Mørup, Caroline Knudsen og Victoria Frost Jensen!

Children-ryttere udtaget til EM i springning

17. juni 2019 - 12:47
Landstræner i springning for pony- og children, Lars Trier Kjøller, har nu sat navne på fire af de fem children-ryttere, der skal repræsentere Danmark ved EM i Holland. Stort tillykke til jer alle.

Junior- og ungryttere udtaget til NM og EM i dressur

17. juni 2019 - 9:53
Landstræner for junior- og ungryttere, Dennis Fisker, har nu udtaget størstedelen af de ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved hhv. NM på Vilhelmsborg og EM i Italien. De sidste to pladser samt reserver til EM udtages umiddelbart efter Nordisk Mesterskab. Stort tillykke til jer alle!

TREC Cup Zero Hold, One Par & Two Individuel præsenteret af Alhvor

12. juni 2019 - 10:24
Er du vild med TREC, og har du mod på at dyste i en landsdækkende cup? Så er vores TREC Cups noget for dig - uanset hvilket niveau du dyrker TREC på. TREC Cup Zero Hold rides i klassen T0/T5, TREC Cup One Par i T10/T15, mens TREC Cup Two Individuel rides i klasse T20-T40.

Information til danske brugere af ”Tävlingsdatabasen” (TDB) i Sverige: Transaktioner via databasen bliver udfaset, og det kan være nødvendigt at hæve allerede indbetalte penge

12. juni 2019 - 9:42
Det svenske ride forbund (Svenska Ridsport Förbundet) er i gang med at udfase transaktioner via ”Tävlingsdatabasen”, og derfor opfordrer forbundet alle danske brugere til at logge ind på deres konti og hæve eventuelle indbetalte penge. Svenske Ridsport Forbundet har sendt over 500 e-mails ud til danske brugere af ”Tävlingsdatabasen” med information om de aktuelle og kommende ændringer, men de fleste er bouncet, og derfor formidler DRF nu budskabet. Læs beskeden fra det svenske forbund på engelsk herunder:

Fuld gang i forberedelserne til Agria Nordic Baltic Championships 2019 på Vilhelmsborg

11. juni 2019 - 15:38
Om to uger melder op mod 500 heste og deres ryttere, fordelt på tværs af alder og fem forskellige ridesportsdiscipliner, deres ankomst på Vilhelmsborg til Agria Nordic Baltic Championships 2019. Her dyster de bedste ryttere i alle aldersgrupper fra Norge, Sverige, Finland og Danmark i både dressur, springning, military, paradressur og voltigering, når de nordiske mesterskaber for første gang afvikles ved én samlet event.

Militaryryttere udtaget til EM for junior og ungryttere

11. juni 2019 - 9:55
Elitegruppen i military bestående af Christian Struck, Peter Flarup og holdleder Kerstin Dallmann har nu udtaget de junior og ungryttere, der skal kæmpe for Danmark ved årets EM, der afvikles i hollandske Maarsbergen den 11. – 14. juli. Tillykke til jer allesammen.

Skal I afvikle finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste i 2020-2022?

7. juni 2019 - 14:17
Har I som stævnearrangør lige det, der skal til for at skabe et attraktivt og professionelt stævne for ryttere, sponsorer, stævnearrangør og tilskuere, glæder vi os til at læse jeres ansøgning for afviklingen af finalerne i PAvo og Dansk Rideforbunds championat for ungheste i perioden 2020-2022. Rammerne for ansøgningen er åbne, så der kan søges om afvikling af en eller begge discipliner og alene eller i samme ombæring som øvrige aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser. Eneste krav er, at stævnet afvikles i weekenden i uge 41.

Udtagelseskrav til OL i Tokyo 2020

7. juni 2019 - 13:24
Dansk Ride Forbunds udtagelseskrav til OL i Tokyo i 2020 er godkendt af DIF’s bestyrelse, og det er således fastlagt, hvad ryttere og hold skal have opnået af resultater for at kunne udtages til OL.

Skal du med til NM på Vilhelmsborg og starte military

7. juni 2019 - 12:11
Så er der åbent for tilmelding til det internationale stævne på Vilhelmsborg, hvor NM afvikles, og hvor der er klasser både for ponyryttere og hesteryttere.

Sider