DRF

Subscribe to DRF feed
Vision: Dansk Ride Forbund er en moderne og professionel fritids- og idrætsorganisation i særklasse. Vi udfordrer og udvikler årtusinders traditioner og færdigheder i samspillet mellem hest og menneske. Sikkerhed først Passion - heste som livsstil Harmoni - mellem heste, mennesker og natur Hæderlighed Dygtiggørelse
Opdateret: 18 minutter 4 sekunder siden

Vi søger verdens bedste frivillige

10 timer 32 minutter siden
I Danmark har vi nogle af verdens bedste frivillige, og det gælder især, når vi taler ridesport. Lige nu har vi flere forskellige ledige frivillige poster, så hvis du brænder for ridesporten og gerne vil være med til at gøre en forskel, så kunne det være at en af posterne var noget for dig? Vi mangler medlemmer til Breddeaktivitetsudvalget, Springudvalget, Militaryudvalget, Distanceudvalget og både medlem og formand til Disciplinærudvalget.

Dansk Ride Forbund og Ridehesten i nyt samarbejde

14. februar 2019 - 14:01
I dag har Dansk Ride Forbund og magasinet Ridehesten indgået et samarbejde til gensidig fordel, et samarbejde der vil øge synligheden for begge parter og gavne forbundets klubber.

Ny cup til militaryrytterne

14. februar 2019 - 10:38
I 2019 sætter vi gang i en ny turnering i military, der henvender sig til de mange dygtige ryttere, der rider C-stævner. Military Cup afvikles i CNC90 for heste og i CNCP80 for ponyer i perioden fra 1. marts til 30. september 2019. Der samles point i de nævnte klasser, ved de stævner, hvor klasserne udbydes. Det første stævne, hvor der kan hentes point for både heste og ponyer er hos Vasehus Rideklub i marts. Finalen afholdes i oktober.

Carina og Daniel til World Cup i Neumünster

14. februar 2019 - 8:52
Carina Cassøe Krüth med May-Day Graftebjerg og Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Zack er til start i World Cup-kvalifikationen ved VR Classics i Neumünster, Tyskland denne weekend. Sidste gang Daniel og Zack var med i en World Cup-kvalifikation var ved World Cup Herning i oktober, hvor det blev en sejr i kür. Parret er pt. nummer 11 på FEIs verdensrangliste. Rytterne skal ride Grand Prix lørdag kl. 9.00 og Grand Prix Kür søndag kl. 10.00. Konkurrencerne kan følges på FEI-tv og Clip My Horse.

Ryttere til start ved internationale stævner

14. februar 2019 - 8:17
Der er en del danske ryttere til start under varmere himmelstrøg her i weekenden – både i Portugal, Spanien og Wellington, USA. Vi sender også en håndfuld springryttere til Belgien, og i Neumünster i Tyskland er vi repræsenteret både i springkonkurrencerne, og ikke mindst i World Cup kvalifikationen i dressur.

Holder jeres rideklub stævner kun for egne ryttere?

12. februar 2019 - 11:22
Så ved I måske, at dette indtil nu skulle afvikles som E-stævner iht. reglementets Fælles Bestemmelser, idet D-stævner skulle være åbent for minimum fire klubber. Efter henvendelse og ønske fra mange af landets klubber, er det nu justeret, så pr. dags dato er der ikke krav til antallet af deltagende klubber ved D-stævne. Klubberne kan derfor nu afvikle D-stævner med dertil hørende klassetyper kun for deres egne medlemmer, hvis de ønsker dette. Husk også at det fortsat er muligt at afvikle E-klasser ved et D-stævne. E-klasser må afvikles i sværhedsgrad 0 og kræver ikke licens, så på den måde kan klubbens elevryttere eller de nye stævneryttere også deltage ved et sådant internt stævne.

Sportsplanerne i military

8. februar 2019 - 7:11
Sportsplanerne i military for pony-, junior- og ungryttere samt seniorer er nu klar på hjemmesiden. I sportsplanerne fastlægges værdier og retningslinjer for dansk elite-militarysport, og planerne er gældende fra 1. januar 2019.

Nyt koncept for holdmesterskab i springning

7. februar 2019 - 11:35
2019 byder på et nyt og spændende koncept for Agria DRF-mesterskabet i springning for hold. Det betyder, at mesterskabet fremadrettet uddeles over forår/sommersæsonen med fire kvalifikationer og en finale, og at klubber, der ønsker at deltage med et hold, allerede pr 1. april skal melde et bruttohold på otte ryttere ind. Den nye mesterskabsform afvikles med støtte fra Walber og Stutteri Ask og er et led i arbejdet med udviklingen af dansk springsport – den ambitiøse 2024 plan.

Dorthe Ballegaard ny holdkaptajn i voltigering

7. februar 2019 - 9:24
Det bliver Dorthe Ballegaard, der fremover skal varetage hvervet som holdkaptajn i voltigering, og dermed være primus motor for konkurrence- og talentudviklingen i voltigeringssporten. Dorthe har stor erfaring med alle facetter af voltigering og har de sidste mange år deltaget ved både nationale og internationale stævner samt mesterskaber som aktiv, træner og longefører.

Ryttere til start ved internationale stævner

6. februar 2019 - 8:36
I denne weekend skal en enkelt dressurrytter i ilden i Le Mans, Frankrig, mens vi sender springryttere på banerne i Spanien, Holland, UAE og USA.

100 års klubturnering

5. februar 2019 - 13:00
100 års klubturneringen sponsored by Ifor Williams Trailers og Hestemagasinet – Everhorse løber fra januar til september i 2017. Klubturneringen rides i alle discipliner ved stævner rundt om i Danmark, og ønsket med turneringen er at styrke sammenholdet og fællesskabsfølelsen i landets rideklubber. For klubberne gælder det om at samle så mange point som overhovedet muligt, og jo flere discipliner klubben er repræsenteret i – desto større chance for at vinde turneringen. Hovedsponsor for turneringen er Ifor Williams Trailers og Hestemagasinet – en del af Everhorse gruppen, og hovedgevinsten i turneringen er en flot Ifor Williams hestetrailer til klubben!

TREC Cup Zero, One & Two præsenteret af Alhvor

5. februar 2019 - 13:00
Er du vild med TREC, og har du mod på at dyste i en landsdækkende cup? Så er vores TREC Cups noget for dig - uanset hvilket niveau du dyrker TREC på. TREC Cup Zero rides i klassen T0, TREC Cup One i T1, mens TREC Cup Two rides i klasse T2.

Militaryryttere til opstartsmøde på Blue Hors

4. februar 2019 - 15:11
Lørdag den 2. februar blev der afholdt opstartsmøde af den nye military-elitegruppe i de dejlige rammer på Blue Hors ved Randbøl. Omkring 40 militaryentusiaster havde revet en lørdag ud af kalenderen for at deltage, og det blev en inspirerende dag med gode oplæg og mange konstruktive kommentarer og spørgsmål.

Springudvalget

1. februar 2019 - 15:12

Op og ned på resultatfrigørelse af hest eller pony

1. februar 2019 - 11:03
Har du købt en ny pony eller hest, og har den mange tidligere resultater? Så kan du overveje, om den skal resultatfrigøres.

Morten Schram Rodtwitt ny Generalsekretær i Dansk Ride Forbund

30. januar 2019 - 15:59
Den 1. marts overtager 43-årige Morten Schram Rodtwitt posten som Generalsekretær i Dansk Ride Forbund. Morten Rodtwitt kommer fra en stilling som Teamleder for Talent og Elite i Danmarks Idræts Forbund (DIF), og har blandt andet været ansvarlig for den sportslige del af DIF’s olympiske arbejde samt Chef de Mission for det danske OL-hold. Nu er Morten klar til at sætte fokus på klubber, sport og organisation i Dansk Ride Forbund.

Dressursamling på Slangerupgaard

30. januar 2019 - 12:54
Torsdag den 31. januar er der træningssamling i dressur ved landstræner Nathalie Zu-Sayn Wittgenstein og Elite- og Teammanager Helle Krasnik Trolle på smukke Slangerupgaard ved Ringsted. Træningssamlingen er for U25 ryttere samt ryttere fra C-gruppen og finder sted fra 9 morgen til 17.

Ryttere til start ved internationale stævner

30. januar 2019 - 12:32
I denne weekend sender vi enkelte springryttere udenfor landegrænserne, i henholdsvis Tyskland og UAE, men med internationalt stævne på Vilhelmsborg, er der dømt hjemmebane for rigtigt mange af vores dygtige springryttere.

Springryttere udtaget til CSI i Herning

30. januar 2019 - 9:11
Når Dansk Varmblod for 40. gang afvikler hingstekåring i MCH Messecenter Herning i marts 2019, bliver det med både top dressur- og springsport. Elite-, talent- og teammanager Bo K. Møller, har nu sat navne på de ryttere, der skal repræsentere Danmark i de internationale springklasser.

Junior- og ungryttere udtaget til bruttotruppen i springning

30. januar 2019 - 6:48
Landstræner for junior- og ungryttere, Bo K. Møller, har udtaget de første ryttere til bruttotruppen 2019.

Sider