DRF afholder infomøde omkring landdels dage i øst og vest

Dansk Ride Forbund tilbyder i år Landdels dage i både øst (Bernstorffsparken, 21.-23. juni) og vest (Landsskuet – Dyrskuet i Herning, 4.-6. juli) Danmark, hvor der udskrives klasser og aktiviteter i kvadrille, pas de Deux, Miljø, Parkour, Ponygames samt Stilstafetspring.

Nøgleordene er sammenhold, sjov, holdånd, leg med heste og underholdning. Altså ikke om at vinde. Jeg tror godt jeg kan skrive, at det er ikke for ryttere der ønsker og stiler mod at blive Danmarksmester i hverken dressur eller spring, men for det man i almindelig tale kalder bredden.

Dyrskuerne har trods trænge tider i hesteavlen, haft stor tilgang og flere steder fyldte stalde. Det giver en naturlig nysgerrighed, fra folk der ikke før har udstillet på dyrskuer, men som ikke ved, hvad der skal til for at opfylde krav, stamtavler m.m.

Derfor af holder Dansk Ride Forbund og Landsskuet – Dyrskuet i Herning, et info møde i hal Q anden påske dag, hvor man vil kunne får svar på spørgsmål om disse emner. Mødet er en invitation til alle. Men vel især ryttere fra rideskoler og rideklubber, der gerne vil deltage i Landdels dagene, samt bestyrelsesmedlemmer der gerne vil gøre noget mere for bredderytterne i rideklubber. Samt hesteejere af heste/ponyer med stamtavle som kunne tænke sig at udstille på et Dyrskue.